Fun Amsterdam kiest ANTAR: kinderfietsen

Terug naar het nieuwsoverzicht

Fun Amsterdam bouwt fietsen voor Antar

Fun Amsterdam kiest ANTAR: kinderfietsen

FUN AMSTERDAM biedt bedrijven de mogelijkheid om in het kader van teambuilding fietsen te assembleren om vervolgens aan een goed doel te doneren. Zij vertrouwt erop dat via Antar de fietsen terecht komen bij kinderen die zo’n fiets heel goed kunnen gebruiken.
En zo komt het dat ‘Antar kinderen’ in het chique Hotel Americain samen met ‘vreemde, buitenlandse mannen en vrouwen in pak’ fietsen aan het maken waren. We waren zo trots op de ze! Totaal niet verlegen spraken ze met hen in hun beperkte Engels en ze waren gefocussed, vriendelijk en beleefd! Wauw! FUN AMSTERDAM was ook zeer onder de indruk en vroeg ons om twee weken later nog een paar fietsen te komen maken en gedoneerd te krijgen!

In plaats van de fietsen gewoon weg te geven, hebben we besloten de fietsen in bruikleen te geven, zodat zoveel mogelijk kinderen profijt hebben van deze mooie donatie. Zodra een kind te groot is geworden voor z’n fiets, geeft hij hem terug, zodat Antar er weer een ander kind blij mee kan maken.

We danken Murat Basyurt, eigenaar van ‘De Snelbinderdie gratis al deze nog niet goed gemonteerde fietsen helemaal veilig maakt en goed afstelt.